DÉ RIJSCHOOL IN ENSCHEDE, HENGELO EN ALMELO

Je allereerste rijles bij rijschool Brünen is een mijlpaal in je leven! Een rijbewijs geeft je meer mobiliteit, meer onafhankelijkheid en natuurlijk meer vrijheid. Er gaat een complete wereld voor je open.

Krijg jij jouw eerste baan dankzij je scooterrijbewijs, neem je je vrienden mee op een stedentrip met jou autorijbewijs of ontdek je alle mooie provinciale wegen van Nederland met het motorrijbewijs. Welk rijbewijs gaat jouw wereld vergroten?

Brünen kent een lange en vooral mooie geschiedenis. Het is de eerste rijschool van Enschede en omgeving en werd ruim 60 jaar geleden opgericht door Dorus en Fenna Brünen. Jaren later nam René Brünen – samen met zijn broer Marcel en zus Yvonne – het stokje over. Dit maakt de organisatie tot een echt familiebedrijf en dat merk je aan alles.

Brünen maakt mensen prioriteit. We willen onze leerlingen laten groeien en ervoor zorgen dat ze vol vertrouwen kunnen beginnen aan hun rijopleiding. Dit doen we door hen tijdens de rijopleiding volledig te ondersteunen en een luisterend oor te bieden. We zijn begripvol en zorgen er samen met de leerling voor dat ze slagen. Of ze de lessen nu glansrijk doorstaan of met vallen en opstaan, we behandelen iedereen op een gelijke manier. Respect, humor en een open houding zijn onze kernwaardes als professionals.

Als rijschool beseffen we goed dat het halen van het rijbewijs een grote verandering is in het leven van onze leerlingen. Je kunt in één klap gaan genieten van je vrijheid. We bereiden je hier goed op voor en maken je bewust van de risico’s, de onverwachte omstandigheden in het verkeer en jouw verantwoordelijke rol als verkeersdeelnemer We zijn er dankbaar voor en bijzonder trots op dat we deel mogen uitmaken van deze grote levensverandering. Brünen is een open en laagdrempelige organisatie die, dankzij onze reputatie en authenticiteit, veel vertrouwen uitstraalt.

We werken vanuit verbinding en staan hierdoor naast de leerling. Onze leerlingen ervaren ons als zeer sociaal en maatschappelijk betrokken, waardoor we een hoge naamsbekendheid hebben verworven in de regio. Door de jaren heen zijn we ons continu blijven ontwikkelen en altijd dicht bij onze kernwaardes gebleven. In de afgelopen 60 jaar heeft Brünen gezorgd voor een constante verbetering bij onze rijcoaches. Door interne en externe opleidingen en trainingen in te zetten, worden zij continu naar een hoger niveau getild. Samen zorgen we ervoor dat ze daar ook blijven. Dit resulteert in een hoog slagingspercentage voor onze leerlingen. En dat is en blijft voor ons essentieel: het succes van onze leerlingen.

 

Brünen. A family Business.

Categories: Uncategorized